Vištiena su raudonėliu

2018-03-30 Autorius Skanūs kąsneliai

Vištiena su raudonėliu

Ingredientai

    • vištienos kulšelės: 1 kilogramo
    • česnakas: 3 skiltelių
    • raudonėlis: 6 šakelių
    • cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: 2 arbatinių šaukštelių
    • lauro lapai: 2
    • aliejus: 5 valgomųjų šaukštų
    • pipirai: pora
    • tarkuotos apelsino žievelės: iš 1 vnt.

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių česnaką sutriname/sumaišome su kitais prieskoniais bei juose gerai pavoliojame vištiena, kad apliptų marinatu iš visų pusių.
  2. 2. Palaikome pora valandų pasimarinuoti.
  3. 3. Tuomet kepame ant grotelių iki 175 laipsnių temperatūros maždaug 30 minučių, kol bėgs skaidrios sultys. Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Recepto autorius Skanūs kąsneliai
Vištienos iešmeliai su ananasu ir BBQ padažu
(1)
Kepta višta ant stiklainio
(4)
Keptų makaronų salotos su rūkyta vištiena
(2)
Vištienos ir mango stir-fry
(1)