1. Iš pradžių į labai gerai įkaitintą keptuvę pilkite aliejų bei sudėkite vištienos blauzdeles. Apkepinkite jas iš visų pusių. Bebaigiant apkepinti blauzdelėse (aš net neišėmiau iš keptuvės) aštriu peiliu padarykite įpjovas (kad greičiau išsitroškintų). Tada sumažinkite ugnį bei į tą pačią keptuvę pilkite vandenį ir druską, uždengkite dangčiu bei troškinkite maždaug 15-20 minučių.
2. Po to, patroškinusios sudedame pievagrybių lečo bei dar patroškinkite maždaug 5-7 minutes (kol išgaruos vandens perteklius).
3. Atskirai išvirkite makaronus "al dente". Išvirtus makaronus dėkite į keptuvę prie vištienos blauzdelių, viską gerai išmaišykite. Patiekite bei mėgaukitės nuostabiu patiekalu:)
4. Rekomendacija: Daugiau receptų iš vištienos blauzdelių rasite: Vištienos blauzdelės.