1. Iš pradžių džiovintus obuolius bei slyvas nuplauname, pamerkiame į vandenį, palaikome maždaug 2 valandas bei sumalame. Į maltą vištieną įberiame druskos bei pipirų ir pamažu pildamos grietinėlę gerai išsukame.
2. Tuomet vienoje lėkštėje išplakame kiaušinius su pienu bei trupučiu druskos, į kitą įberiame miltų, o į trečią sudedame mažais kubeliais supjaustytą batoną.
3. Tada iš vištienos suformuojame nedidelius norimo dydžio kotletukus, į kiekvieno vidų dedame džiovintų vaisių įdaro. Kotletukus apvoliojame miltuose, po to pamirkome kiaušinių plakinyje bei dar apvoliojame batono kubeliuose.
4. Apkepame įkaitintame aliejuje, sudedame į skardą bei dar maždaug 10 minučių kepame iki 180–200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau vištienos kotletų receptų rasite: Vištienos kotletai.