1. Iš pradžių nuo šviežio rozmarino šakelių nuimkite lapelius, sumaišykite su priekoniais "Persiladas" (Šis "Santa Maria" priekonių mišinys man labai patinka del sudėtyje esančio česnakų bei petražolių derinio, bei itin tinka vištienai), įdėkite druskos ir pipirų, įpilkite alyvuogių aliejaus. Visą marinatą gerai išmaišykite bei juo įtrinkite vištienos sparnelius. Sudėkite į maišelį bei marinuokite parą laiko.
2. Po to kai mėsa pasimarinuoja dėkite ją į kepimo skardą bei dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę (aš pati kepiau su grilio bei vėjelio orkaitės funkcija, tuomet gražiai apkepa). Kepkite maždaug pusvalandį, paskui sparnelius apverskite ir maždaug tiek pat laiko kepkite kitą pusę, kol dailiai apskrus. Skanaukite!
3. Pastebėjimas: Rekomenduojame patiekiti su labai gardžiomis salotomis iš Rucolos, saulėje džiovintų pomidorų, citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, smulkinto raudonėlio, druskos bei pipirų.
4. Rekomendacija: Daugiau receptų iš vištienos sparnelių rasite: Vištienos sparneliai.