Kebabas su traškia vištiena – puikus pasirinkimas, kai norisi suderinti greitą paruošimą, sotumą ir puikų skonį. Sultinga vištiena, apgaubta auksinės, traškios tešlos sluoksniu, suteikia pagrindą intensyviam skoniui, kurį papildo šviežių daržovių traškumas ir jų natūralus gaivumas. Kartu su kreminiu padažu, kuriame susilieja saldžiarūgštis majonezo ir grietinės derinys bei subtilus žolelių skonis, patiekalas tampa ypatingai aromatingas ir maloniai subalansuotas.
Tai puikus pasirinkimas tiek kasdieniams pietums ar vakarienei, tiek vaišinant svečius. Be to, galimybė pritaikyti tortilijos įdarą pagal savo skonį – nuo papildomų daržovių iki aštresnio padažo – leidžia sukurti kiekvienam individualiai pritaikytą skonio šedevrą.
Redaktorės Vaidos komentaras - papildykite kebabus truputėliu sūrio prieš kepant ar naudokite maltas aitriąsias paprikas norėdami kiek aštresnio padažo.