Keptuvėje troškinta vištiena su pievagrybiais

Autorius apie receptą

Nesudėtingai pagaminamas ir gardus patiekalas.

Ingredientai

    • vištienos kulšelių mėsytė: 4 didesnių kulšelių
    • pievagrybiai
    • morkos
    • svogūnai: 1 (arba poras)
    • svogūnų laiškai (nėra būtina)
    • grietinėlė
    • mėgiami prieskoniai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių imame 4 didesnes vištienos kulšeles, jas nukaulijame, mėsytę supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pamarinuojame bei pakepiname keptuvėje kartu su porais arba svogūnu, tuomet sudedame sutarkuotas morkas ir supjaustytus pievagrybius. kai viskas gražiai apkepa supilame grietinėlę, sudedame likusius prieskonius (druską ir pipirus) bei patroškiname, kol grietinėlė sutirštėja.
  2. 2. Prieš baigiant troškintis sudedame supjaustytus svogūno laiškus.
  3. 3. Rekomenduojame valgykite su bulvėmis arba bulvių košę. Skanaus!

Atsiliepimai

Rasa Dambrauskienė

Šeimai labai patiko. Papildžiau brokoliais ir česnaku.
Atsakyti
Naminis Ramen su vištiena, ryžių makaronais ir pievagrybiais
(1)
Tortilijos su mėsa, daržovėmis ir skaniu padažu
(5)
Greiti vištienos grynuoliai vaikams
(1)
Paprastos cezario salotos su vištiena
(2)