1. Iš pradžių vištieną sumalame kartu su svogūnu. Įmušame kiaušinį, beriame prieskonius pagal savo skonį. Neparmiškite, jog bus naudojamas rūkytas gaminys, todėl tai dar suteiks papildomo sūrumo, todėl druskos nepadauginame.
2. Tuomet suberiame džiūvėsėlius, žalumynus ir supilame pieną. Viską kruopščiai sumaišome. Tuo tarpu mėsos masę padaliname į 11 vienodo dydžio gabaliukų. Į kiekvieną jų įdedame po gabaliuką sūrio, gražiai apspaudžiame bei gautą kotletuką apsukame rūkyto gaminio juostelėmis ir susmeigiame mediniais smeigtukais.
3. Tada paruoštus suktinukus sudedame į skardelę išklotą su kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros bei kepame maždaug 40 minučių.
4. Patiekiame ir skanaujame.:) Aš šį kartą garnyrui pasiruošiau šviežių salotų ir apskrudintų bulvyčių.
5. Rekomendacija: Daugiau vištienos suktinukų receptų rasite: Vištienos suktinukai.