1. Pirmiausiai ešeriukus išvalykite, išplaukite, galvas palikite. Puode užvirinkite vandenį. Pasūdykite, dėkite visą svogūną, salierą, lauro lapus, pipirų grūdelius, taip pat sudėkite žuvį, uždenkite bei virkite apie 20 minučių.
2. Tuomet bulves bei morkas nuvalykite, išplaukite bei supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Išvirtą sultinį nukoškite bei vėl statykite ant ugnies. Kai jau užvirs dėkite morkas su bulvėmis bei virkite tol, kol daržovės suminkštės.
3. Tada iš virtos žuvies kruopščiai išrinkite kaulus. Kai jau daržovės išvirs, dėkite į sriubą žuvį, lydytą sūrį bei išmaišykite. Paskaniname maltais pipirais, dėkite krapus bei išjunkite. Patiekite ir mėgaukitės!
4. Rekomendacija: Daugiau žuvies sriubų receptų rasite: Žuvies sriubos.