Kas gali geriau sušildyti vėsiomis rudens dienomis nei nuostabus dubenėlis karštos, garuojančios sriubos?? Aš pati asmeniškai esu didelė sriubų mėgėja, todėl prasidėjus vėsesniam metų laikui pas mane virtuvėje labai dažnai garuoja dubenėlis sriubos. Įvairias sriubas aš mėgstu ne tik dėl sušildančio efekto, bet ir dėl jų lengvo pagaminimo ir, žinoma, dėl itin greitai aplankančio sotumo jausmo. Tokia ispaniška česnakinė sriuba yra kone viena greičiausiai paruošiamų sriubų, kokią man tik teko virti. Keletas ingredientų, vos 15 minučių ir tobula sriuba jau patiekta ant stalo! Sriuba taip pat padės sustiprinti imunitetą, todėl česnako skiltelių galima naudoti tiek, kiek norisi, priklausomai kaip labai mėgstate česnaką (arba nemėgstate). Taip pat, ši sriuba – tobulas būdas panaudoti vakarykštį, sudžiūvusį batoną. Jeigu nenaudosite sultinio kubelių, naudokite natūralų sultinį ir jei norisi pilame į sriubą daugiau negu nurodyta recepte. Taigi, sriubą itin lengvai galima prisitaikyti savo skoniui.
Beje, gaminant vietoje sultinio kubelio galima naudoti ir natūralų sultinį. Jeigu norisi skystesnės sriubos, tada įpilame daugiau sultinio.