Ši trinta pomidorų sriuba yra išties paprastai pagaminama. Pomidorus ir kitas daržoves kepiau orkaitėje. Taip pat kartu kepiau ir vištieną. Nors ir mėgstu tokias sriubas, bet man visada trūksta sotumo, todėl vištienos gabaliukai pridavė ir sotumo, ir papildomo skonio.
Šiai sriubai nereikia naudoti sultinio. Daržoves kepiau giliame inde, todėl išsiskyrė nemažai skysčio. Viską sutrynus, sriuba buvo nei per skysta, nei per tiršta.
Šios sriubos skonis priklauso ir nuo pačių pomidorų. Kuo jie bus labiau prinokę, sultingesni, tuo ir sriuba bus skanesnė.
Naudojau dvi vištienos krūtinėles, kurias perpjoviau išilgai į kelias dalis, o tada lengvai išmušiau. Jeigu lieka keptos vištienos, ją galima panaudoti salotoms.
Vištieną marinavau su "Santa Maria" vištienos prieskoniais. Žinoma, tinka ir kitokie prieskoniai.
Naudojau neriebią grietinėlę. Ją galima keisti augalinės kilmės grietinėle.
Man skaniausia tokią sriubą valgyti su čiabatos skrebučiais.