malti riešutai: 80 gramų (naudojau migdolų, galima tiesiog pakeisti įprastais miltais)
aguonos: 150 gramų
obuoliai: 4
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kiaušinių baltymus išplakame iki standumo.
2. Tuomet kiaušinių trynius iki baltumo išplakame su cukrumi ir vanile. Supilame tirpintą sviestą, gerai išmaišome. Miltus, maltus riešutus bei aguonas (su jom nieko nedariau - nei maliau, nei plikiau) permaišome. Dalį sudedame į tešlą, gerai išmaišome. Atsargiai įmaišome dalį baltymų. Beriame likusius miltus, riešutus ir aguonas, vėl išmaišome. Po to atsargiai įmaišome likusius baltymus.
3. Obuolius supjaustome kubeliais (galite lupti, galite ir ne) bei įmaišomė į tešlą. Krauname į kepimo popieriumi išklotą formą bei kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių. Mėgaujamės!