Aisbergo salotos su tunu

2019-03-08 Autorius oSkanu.lt

Aisbergo salotos su tunu

Ingredientai

    • nesmulkintas tunas savo sultyse: 1 indelio
    • aisbergo salotos
    • pomidorai: 1
    • ilgavaisiai agurkai: 0,5
    • svogūnai: 2 (nedidelių)
    • putpelių kiaušiniai: 6
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • alyvuogių aliejus
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į lėkštę suplėšykite aisbergo salotų lapus, sudėkite supjaustytus pomidorus bei agurkus, pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir perpus perpjautus putpelių kiaušinius.
  2. 2. Tuomet šakutės pagalba pasmulkinkite tuną bei dedame jo gabaliukus į lėkštę. Užspauskite citrinos sulčių, pabarstykite druska bei pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Patiekite ir skanaukite!
  3. 3. Pastebėjimas: Lengvas, bet tuo pačiu ir labai sotus užkandis, idealiai tinkantis greitiems pietums arba vakarienei. Mes pasirinkome valgyti su ciabattos skrebučiais.

Atsakinėjama į Komentarą

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
(1)