Natūralus anakardžių riešutų sviestas arba labiau kremas be jokių papildomų priedų - pats receptas itin lengvas, reikės tik anakardžių riešutų ir blenderio. Atradę šį receptą, tikrai nebenorėsite jo pirkti parduotuvėse.
Iškeptiems anakardžiams leiskite kiek pravėsti, po to juos sumalkite. Svarbiausia malti dar kiek šiltus riešutus, šitaip jie susimals daug greičiau ir lengviau. Na ir kuo ilgiau malsite, tuo vientisesnę konsistenciją galėsite išgauti.
Galimi riešutų sviesto pakeitimai:
Kaip jau paminėjau, reikės riešutų (tikriausiai tai jau iš pavadinimo akivaizdu). Na o toliau - gardinkite pagal savo norus. Galite maišyti skirtingų rūšių riešutus, saldinti, skystinti, tirštinti arba įdėti įvairius priedus. Mano labiausiai pamėgti priedai:
- Kokosų drožlės;
- Sirupas (klevų, agavų);
- Saulėgrąžų sėklos;
- Kanapių sėklos;
- Kakava;
- Vanilė;
- Cinamonas;
Atsakinėjama į Komentarą