1. Biskvitai: Kiaušinius išplakite su 3 šaukštais šilto vandens (maždaug 60 sekundžių), suberkite cukrų paprastą bei vanilinį, plakite, kol neliks cukraus kristalų.
2. Tada suberkite kepimo miltelius, miltus bei krakmolą plakdamos mažiausiu greičiu.
3. Gerai išplakite.
4. Kepkite iki 200 laipsniu temperatūros įkaitintoje orkaitėje, maždaug 25-30 minučių.
5. Atvėsusį biskvitą perpjaukite į tris dalis.
6. Kremas: Kremo miltelius sumaišykite su 200 mililitrų šalto pieno, išplakite iki standumo, sudėkite kambario temperatūros svietą (naudotas "Saulutės" 72%) bei gerai išplakite, nes jei nekokybiškai išplaksite, jausis labai sviestas, o to tikrai nesinori.
7. Tuomet imkite biskvitą, sulaistykite su konservuotų ananasų skystimu skiestu perpus su virintu šaltu vandeniu, aptepkite turimu džemu, tepkite kremu bei apibarstykite konservuotų ananasų gabaliukais, dėkite antrą biskvitą paspauskite ir kartokite viską iš naujo.
8. Aš pati dariau du kremo sluoksnius, ant trečio biskvito jau netepiau kremo, aptepiau grietinėle viršų bei šonus. Skanaukite!
9. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.