1. Iš pradžių kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, kol cukrus ištirpsta, o kiaušinių masė padidėja.
2. Tuomet atskirame inde sumaišome grietinę bei kakavą.
3. Šią gautą masę supilame į išplaktus kiaušinius, suberiame miltus, supilame sodą, užgesintą su actu ir susmulkintus riešutus.
4. Tada tešlą padaliname į dvi lygias dalis ir vieną dalį kepame 26 centimetrų skersmens formoje (ištiestoje su kepimo popieriumi bei išteptoje su riebalais) 180 laipsnių temperatūroje maždaug 10 minučių.
5. Tą patį pakartojame ir su antra tešlos dalimi.
6. Iškeptus biskvitus kiekvieną perpjauname į 2 dalis, kad turėtumėte 4 biskvito lakštus.
7. Kremui išplakame kampario temperatūros sviestą su tokios pačios temperatūros "Rududu".
8. Lėtai įplakame paruoštą bei perkoštą stiprią juodą kavą.
9. Atvėsusius lakštus pertepame kremu, naudodamos torto formos bortelius. Kiekvieną biskvitą, prieš aptepdamos kremu, sulaistome cukraus bei vandens sirupu.
10. Dedame į šaldytuvą, kol tortas visiškai sustings. Lepinamės!
11. Rekomendacija: Daugiau kavos tortų receptų rasite: Kavos tortai.