Arbatos pyragas | Receptas

2018-04-21 Autorius Medėjos blogas

Arbatos pyragas | Receptas

Ingredientai

    • miltai: 300 gramų
    • arbata: 350 mililitrų (naudota paprasta juoda)
    • razinos: 200 gramų
    • cukrus: 200 gramų
    • aliejus: 50 mililitrų
    • kakava: 3 valgomųjų šaukštų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • kiaušiniai: 1
    • apelsino žievelė ir sultys: iš 1 vnt.
    • cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Ištepame riebalais 23 centimetrų kepimo formą. Razinas užpilame karšta arbata bei padedame į šalį.
  2. 2. Tuomet persijojame kartu miltus, cinamoną, kakavos miltelius bei kepimo miltelius, įmaišome cukrų. Supilame razinas su arbata, suplaktą kiaušinį, aliejų, apelsino žievelę, sultis bei viską gerai išmaišome.
  3. 3. Po to kepame maždaug 45 minutes. Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.
Prašmatnus obuolių pyragas
(6)