Aš visada laikau pasiruošęs vištienos krūtinėlę ir prieš 20min prieš atvykstant svečiams gaminu mėsą albaniškai : ji yra skanesnė nei kotletai

2021-08-11 Autorius oskanu.lt

Aš visada laikau pasiruošęs vištienos krūtinėlę ir prieš 20min prieš atvykstant svečiams gaminu mėsą albaniškai : ji yra skanesnė nei kotletai
Patiekalas pasirodo skanus, primena daugelio mėgstamus kapotus kotletus, tačiau daug aromatingesnius ir sultingesnius.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos krūtinėlė, 500 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • česnako, 3 gvazdikėlių;
  • druska pipirai;
  • majonezo, 3 šaukštai;
  • miltų, 3 valg.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite mėsą smulkiais gabalėliais.

Patarimas : Norėdami tai padaryti greičiau ir lengviau, šiek tiek užšaldykite krūtinę šaldiklyje.

Mėsos gabaliukus sumaišykite su kiaušiniais, majonezu, druska, pipirais, visais prieskoniais ir česnaku, išspaustu per specialų presą.

Masę gerai išmaišyti iki vientisos masės. 

Taip pat galite pridėti smulkiai supjaustytų žalumynų.

Mes uždengiame indą ir išsiunčiame į šaldytuvą 40 minučių.

Suberkite miltus, dar kartą gerai išmaišykite.

Reklama
Kepkite kotletus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Patiekite kotletus su karštais padažais ir adžika, bulvių koše, šviežių daržovių salotomis.

Aš gaminau jau 3 dienas: pasirodo skaniau nei visi kebabai. Ne vištiena, o auksas


Aš visada laikau pasiruošęs vištienos krūtinėlę ir prieš 20min prieš atvykstant svečiams gaminu mėsą albaniškai : ji yra skanesnė nei kotletai

Minkšta, labai sultinga ir aromatinga vištiena originaliame ir rafinuotame padaže su žolelėmis.

Jis tinka prie bet kokių garnyrų, kartu su salotomis ir kitais užkandžiais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos kojos, 7 vnt;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • sojų padažas, 150 ml;
  • prieskoniai ir pipirų, prancūziškų žolelių, sauso česnako, vištienos mėsos prieskoniai;
  • alus, 0,5 puodelio;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Kojas plauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Ant kiekvienos kojos darome pjūvius ir pagal skonį įberiame druskos ir visų prieskonių, užpilame augaliniu aliejumi, labai gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 2 valandas.

Patarimas: kuo ilgiau mėsa marinuojama, tuo ji tampa švelnesnė.

Supjaustykite svogūną kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje. 

Padėkite jį iš keptuvės.

Įdėkite kojas į keptuvę ir kepkite jas po dangčiu ant silpnos ugnies, kartais pasukdami.

Supilkite padažą, ant viršaus uždėkite svogūną, uždenkite ir troškinkite dar 15 minučių.
Reklama
Kojas patiekiu bulvių koše ir užpilu viską su padažu, kuriame virta mėsa.