Tokį blynų receptą paveldėjau iš uošvės, kuri juos taip skaniai gamindavo, kad visada prašydavome gaminti dar prieš atvykdami.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- asorti maltos mėsos (naudoju jautienos faršą sumaišytą su kiauliena)
- prieskoniai mėsai
- blynai pagal mėgstamą receptą
- svogūnas
- vanduo
Gaminimo procesas
Maltą mėsą suberkite į keptuvę ir užpilkite trupučiu vandens, kad faršas liktų sultingas ir neperkeptų.
Po 20 minučių į mėsą (kartu su sultimis) įpilkite smulkia tarka sutarkuoto svogūno . Svarbu!
Svarbu užtikrinti, kad keptuvės dugne liktų šiek tiek skysčio.
Troškinkite po dangčiu, kol suminkštės, kartais pamaišykite.
Procesas trunka apie 15 minučių.
Mes neleidžiame mėsai pradėti perkepti!
Priešingu atveju įdaras gali pasirodyti ne sultingas!
Paruoškite blynus pagal savo receptus.
Prikimškite blynus malta mėsa.
Kai kuriuos galima užšaldyti, kitus pakepinti lydytame svieste ir patiekti.
Blynai su sultingu ir skaniu mėsos įdaru yra paruošti!
Išbandykite šį metodą ir niekada negaminsite kitų receptų.
Panašu, kad viskas paprasta, bet mažai kas žino šį labai paprastą būdą.
Greitai išsaugokite receptą! Nepaprastai skanūs pusryčiai, visi džiaugiasi šiuo receptu
Blynai su šviežiomis žolelėmis yra puikus priedas prie įvairių patiekalų ir salotų.
Galima naudoti vietoj duonos ir lavašo, suvynioti skirtingus įdarus.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kefyro, 200 ml;
- soda, 1 šaukštelis;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- žiupsnelis druskos;
- augalinis aliejus, 2 šaukštai;
- miltų, 5 šaukštai;
- bulvės, 4 vnt;
- krapai, krūva.
Gaminimo procesas
Kefyrą sumaišome su soda.
Suplakite kiaušinius su druska.
Sumaišykite kiaušinius ir kefyrą, užpilkite augaliniu aliejumi.
Supilkite miltus ir minkykite tešlą iki vientisos masės.
Smulkiai supjaustykite gerą krapų kekę ir sumaišykite su tešla.
Trys bulvės ant rupios trintuvės ir pagal skonį sumaišomos su druska ir pipirais.
Mes šildome augalinį aliejų ir plonu sluoksniu paskleidžiame tarkuotas bulves, supilkite tešlą su krapais plonu sluoksniu ant viršaus.
Kepkite po dangčiu ant silpnos kaitros, apverskite ir kepkite kitą pusę.
Dėdami ant lėkštės vis tiek galite aplieti tirpintu sviestu.
Skaniai patiekite su karštais padažais, šviežių daržovių salotomis, žuvies ir mėsos užkandžiais. Viskas puikiai tinka.