Skanios cukinijos minkšto blyno viduje yra tikras malonumas.
Net vaikai valgo tokį patiekalą be pėdsakų, lėkštės net atrodo, kad plauti nereikia.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- cukinijos, 2 vnt;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- kefyro, 100 g;
- miltų, 4 šaukštai;
- druska, augalinis aliejus.
Gaminimo procesas
Kefyrą sumaišykite su druska, miltais, kiaušiniais, išplakite plaktuvu.
Aštriu peiliu arba daržovių skustuku supjaustykite cukinijas arba jaunas cukinijas plonomis juostelėmis.
Tešla turi būti tiršta, pavyzdžiui, kaip blynams.
Mes šildome augalinį aliejų.
Pamirkykite cukinijos juosteles tešloje ir suberkite jas į keptuvę, kepkite iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
Mes padedame juos ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintume augalinio aliejaus perteklių.
Patarimas: kad tešla nesugertų daug augalinio aliejaus, į tešlą ir krakmolą galite pridėti lygiomis dalimis miltus, tada blynai nebus riebūs.
Mes tiekiame tokius blynus – cukinijas su grietine arba majonezu, geriausia rinktis naminius.
Skanu su orkaitėje keptomis bulvėmis,
bulvių koše, žuvimi ir mėsa.
Gailėsites per visą žiemą, jei jos neišvirsite. Tingios salotos žiemai: išvirkite tris porcijas

Konservuoti įvairių daržovių salotų asorti, pasirodo labai skanūs, gaivaus aromato.
Gaminimas neužima daug laiko, tačiau žiemą gausite tikrą malonumą iš salotų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- cukinijos ir agurkai po 600 g;
- svogūnai, 300 g;
- saldieji pipirai, 250 g;
- morkos, 200 g;
- krapai ir petražolės kekėje;
- cukrus, 4 šaukštai;
- druskos, 1 valgomasis šaukštas;
- juodųjų pipirų, 0,5 šaukštelio;
- prieskoniai morkoms korėjiečių kalba, 1 valgomasis šaukštas;
- augalinis aliejus, 80 ml;
- actas 9%, 60ml.
Gaminimo procesas
Supjaustykite juostelėmis agurkus, cukinijas, papriką ir morkas.
Svogūnai – plonais pusžiedžiais.
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Mes dedame visus produktus į didelę talpyklą ir įpilame cukraus, druskos, pipirų, acto, Korėjos morkų prieskonių, augalinio aliejaus.
Labai gerai sumaišykite daržoves.
Uždenkite dangčiu ir palikite 3 valandas, kartais maišydami.
Mes dedame juos į švarius stiklainius, aviną ir uždengiame dangčiais.
Mes įdėjome skardines į puodą ant rankšluosčio. Užpilkite šiltu vandeniu.
Užvirus vandeniui, sterilizuokite 15 minučių.
Tvirtai priveržkite dangčius, apverskite ir apvyniokite, palikite atvėsti.
Ruošinį įdėjome į rūsį arba į sandėliuką sandėliuoti.
Aš ne tik patiekiu salotas pietums ar vakarienei, ji netgi verta šventinio stalo, labai patinka visiems mano svečiams.
Patiekdami galite pabarstyti šiek tiek obuolių sidro acto ir nerafinuoto augalinio aliejaus.