1. Pirmiausia moliūgą supjaustome nedideliais kubeliais.
2. Morkas supjaustome nedideliais griežinėliais.
3. Kiaulieną supjaustome irgi nedideliais kubeliais, o svogūną ir česnaką supjaustome smulkiau. Aitriąją papriką susmulkiname.
4. Tuomet į kepimo skardą dedame moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus ir paprikas. Pagardiname druską bei pipirais. Ant viršaus uždedame raudonėlius.
5. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
6. Kiaulieną apkepame su šlakeliu aliejaus ant labai stiprios ugnies.
7. Po to į karščiui atsparų indą sudedame visas daržovės, sudedame ir kiaulieną. Pagardiname pipirais ir druska.
8. Įpilame sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Ir dar troškiname 150 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20 minučių. Patiekiame ir skanaujame!