Aštrūs skrudinti riešutai

Ingredientai

    • migdolai: saujos
    • anakardžio riešutai: saujos
    • graikiniai riešutai: saujos
    • lazdyno riešutai: saujos
    • kiaušinio baltymai: 1
    • rudasis cukrus: 30 gramų
    • malta saldi paprika: 3 šaukštelių
    • kajeno pipirai: 2 šaukštelių
    • druska: 1,5 šaukštelio
    • apelsino žievelės: 1

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje riešutus užpilame su karštu vandeniu, palaikome maždaug minutę bei gerai nusausiname. Tuomet kiaušinio baltymą išplakame iki baltų putų, sumaišome su prieskoniais bei su tarkuota apelsino žievele. Gautą masę sumaišome su riešutais.
  2. 2. Tada kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi, ant jos paskleidžiame riešutus. Įkaitintoje orkaitėje kepiname maždaug pusvalandį, vis pamaišydami, kad riešutai geriau apskrustų. Tikras skanumėlis!

Atsiliepimai

Kietojo sūrio užtepėlė keptai duonai
(2)