Naminės kesadilijos su faršu – tai meksikietiškas patiekalas, kuris puikiai tinka kaip greita ir soti vakarienė. Faršas yra lengvai pakepamas su mėgstamais prieskoniais (česnaku, paprika, čili milteliais) ir maišomas su papildomais ingredientais, tokiais kaip kukurūzai, pupelės ar svogūnai, kad suteiktų dar daugiau skonio. Kesadilijos gaminamos tortilijas užpildant sūriu, faršu ir kitais pasirinktais priedais, po to kepamos keptuvėje arba orkaitėje, kol išorė tampa traški, o sūris viduje ištirpsta. Patiekiama su grietine, guakamole ar salsos padažu.
Redaktorės Vaidos komentaras - kepant faršą jį dar galima papildyti konservuotais kukurūzais, raudonosiomis pupelėmis, pjaustytomis paprikomis, jelapeno ar čili pipirais ir kitais mėgstamais priedais. Pritaikykite kesadilijas savo skoniui.
Atsakinėjama į Komentarą