Pati sau atradau lavašą visiškai naujoje formoje - gamindama čeburekus. Iki šiol taip niekada negaminau ir dabar esu labai nustebusi kaip nuostabiai pavyksta. Atrodo darbo įdedi visai minimaliai, o rezultatas pranoksta visus įmanomus lūkesčius. Gamindama šitaip ir laiko sutaupau, ir šeima soti ir dar galima užsišaldyti šaldiklyje... Vien didžiausios pagyros tokiems čeburekams.
Patarimas: Jeigu sugalvosite dalį čeburekį užsišaldyti, tai juos reikia šaldyti nekeptus.
Aurelija Adomaityte
Atsakyti
Skirmantė Drasauskytė - Sveikauskienė
Virginija Rancoviene
Atsakyti
Odeta
Atsakyti
Erika Jalla
Gražina
Atsakyti
Vita
Atsakyti
Jūratė Vainilavičienė
Atsakyti