1. Pradžioje dubenyje sumaišykite sūrį su grietine, majonezu bei 5 kiaušiniais. Plakti nereikia. Kepimo skardą išklokite su kepimo popieriumi bei supilkite gautą masę. Gražiai paskirstykite per visą skardą.
2. Tuomet kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių.
3. Tada smulkiai supjaustykite svogūną bei česnaką. Dėkite į mėsos faršą. Suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinį bei viską gerai išmaišykite.
4. Po to ant iškepto pagrindo sudėkite mėsą bei nuo trumpesniosios kraštinės suvyniokite vyniotinį.
5. Dėkite atgal į orkaitę bei kepkite 190 laipsnių temperatūroje maždaug 30-40 minučių. Skanaukite!
Bandžiau, labai skanu, galima valgyti ir be duonos?
Atsakyti
Justinas
Viską galima valgyti be duonos. Tiesą sakant, man be duonos dar skaniau, kad ir dešrą valgyti. Nes duona užgožia skonį to ją su ja valgai. Šiaip man duona aplamai yra neskani, kaip ir alus visas neskanus, bet geriu kad kaušteltų į galvą, o duoną valgau kad sočiau būtų, o ne kad su ja skaniau.
Labai skanu, valgėm ir nežinojom kas per patiekalas...
Atsakyti
Justinas
Įdėkit miltų tris šaukštus, gaunasi tvirtesnis ir sotesnis padas, negu vien iš kiaušinių. Į mėsą galima įdėti šaldytų spanguolių, gero skonio priduoda.
Atsakyti
Danutė
Atsakyti
Rita
Atsakyti
Justinas
Laimutė Menkovė
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Justinas
Atsakyti