Maltos mėsos kotletai su daržovių ir sūrio įdaru viduje

2023-10-17 Autorius oSkanu.lt

Maltos mėsos kotletai su daržovių ir sūrio įdaru viduje
Šiandien su Jumis noriu pasidalinti savo karališkais maltos mėsos kotletai su daržovių ir sūrio įdaru viduje. Jie yra verti pačių didžiausių pagyrų. Būtinai pamėginkite pasigaminti ir galiu garantuoti, kad tai taps vienu iš pačių mėgstamiausių Jūsų receptų. Kai nebežinosite ką skanaus galima pasigaminti iš faršo, visada norėsite prisiminti šį receptą ir šeimos pietus gaminti būtent šitaip. :)

Ingredientai

    Maltos mėsos kotletams:
    • malta mėsa: 500 gramų (naudoju kiaulienos faršą)
    • kiaušiniai: 1
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
    • džiūvėsėliai: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • mėgstami prieskoniai: 1 arbatinio šaukštelio
    Įdarui:
    • morkos: 1
    • fermentinis sūris: ~100 gramų
    • prieskoninės žolelės (bazilikas, raudonėlis, mairūnas)
    Padažui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Maltą mėsą sumaišome su majonezu, kiaušiniu, džiūvėsėliais, druska ir prieskoniais.
  2. 2. Įdarui morką ir sūrį sutarkuojame, pagardiname žolelėmis.
  3. 3. Imame mėsos gabaliuką, suplojame, dedame įdarą ir formuojame kotletą.
  4. kiaulienos faršo kotletai su daržovių ir sūrio įdaru viduje
  5. 4. Kotletus apvoliojame miltuose.
  6. 5. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus.
  7. aliejus įkaitinamas keptuvėje
  8. 6. Apkepame kotletus keptuvėje, kad kiek apskrustų, pilnai iškepti neprivalo.
  9. 7. Apkeptus kotletus sudedame į puodą, įpilame stiklinę sultinio ir troškiname maždaug 25-30 minučių.
  10. 8. Po to sumaišome grietinę, pomidorų padažą ir miltus, viską supilame ir pakaitiname kol padažas sutirštėja.
  11. 9. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
  12. troškinti kiaulienos kotletai puode su įdaru ir padažu
Keptas šoninės vyniotinis Kalėdoms
(15)
Garnyras prie keptų šonkauliukų
(1)
Aluje kepta kiaulienos sprandinė
(54)
Tikri čeburekai su mėsa
(33)
Triušio kepenėlės
(1)