Azijietiški vištų skilveliai

Autorius apie receptą

Jeigu namie turite vištienos skilvelių (o jei neturite lėkite į parduotuvę nusipirkti), būtinai pagaminkite savo šeimai šį paprastą bei gardų patiekalą.

Ingredientai

    • vištų skilveliai: ~1 kilogramo
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 3 skiltelių
    • morkos: 1-2
    • saldžiosios paprikos: 2
    • aitriosios paprikos: 1
    • sojų padažas: 50 mililitrų
    • terijakio padažas: 50 mililitrų
    • ryžių actas: 50 mililitrų
    • aliejus
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištų skilvelius nupjaukite bei supjaustykite nedideliais gabalėliais. Tada dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi bei kepame maždaug 15 minučių. Sudėkite susmulkintas daržoves bei kepinkite, kol daržovės suminkštės.
  2. 2. Po to supilkite sojų ir terijaki padažus, ryžių actą ir dar patroškinkite maždaug 5 minutes. Pagardinkite druska ir išmaišykite.
  3. 3. Galiausiai patiekite su virtais ryžiais (galima ir be jų) ir skanaukite!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.

Atsiliepimai

Smulkintos vištienos blyneliai su jogurtiniu padažu
(2)
Vištiena kokosų pieno padaže su avinžirniais
(1)
Vištienos gabalėliai su medaus padažu
(1)
Baltasis čili troškinys su vištiena
(2)
Vištienos ir cukinijų kukuliai raudonojo kario padaže
(1)