Baklažanų užkandėlė

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką išspauskite bei pakepinkite aliejuj, po kelių minučių sudėkite baklažaną supjaustytą kubeliais (jį prieš tai pasūdykite bei kelias minutes palaikykite, kad išsiskirtų sultys, paskui nuplaukite po tekančiu vandeniu), pakepkite kelias minutes daržovių mišinį.
  2. 2. Tuomet sudėkite supjaustytus kubeliais pomidorus bei paprikas, bebaigiant kepti sudėkite pastą ir prieskonius, viską patroškinkite. Patiekite ir skanaukite!
  3. 3. Pastebėjimas: Ši baklažanų užkandėlė labai gardi su dziuveselio gabaliuku arba kaip garnyras (tiek šiltas, tiek ir šaltas) prie mėsos.
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau užkandėlių receptų rasite: Užkandėlės.

Atsiliepimai

Nasi Goreng receptas - Indonezietiški kepti ryžiai
(1)
Morkų humusas, keptas orkaitėje
(1)
Traškūs cukinijų blynai
(1)
Avinžirniai su burokėliais ir feta sūriu
(1)
Vegetariška kuskuso ir daržovių užkepėlė
(2)
Ryžiais ir feta įdaryti pomidorai
(1)
Troškinti avinžirniai su daržovėmis
(1)