1. Pagrindas: Viską sudedame į virtuvinį "kombainą", sublenderiuojame bei sukrečiame į tortinę. Suspaudžiame bei padarome pagrindą.
2. Įdaras: Visus įdarui skirtingus ingredientus sudedame į kombainą bei sutriname. Tada užpilame ant pagrindo - dedame į šaldytuvą arba į šaldiklį nakčiai arba bent jau 6 valandoms.
3. Pastebėjimas: Šis tortukas pats gardžiausias būna prastovėjęs parą laiko. Tuomet susimaišo visi skoniai bei būna sodresnis. Rekomenduoju išmėginti!
Asta
Naudingas
(0)
Ką tik pagaminau. Skonis labai geras. Esu panašu ragavusi žaliavalgių restorane .
Neturėjau figų ,idėjau vytintų slyvų. Skonio nepamaiše. Ačiū už receptą!
Atsakyti
Laura
Naudingas
(0)
Labai skanu:)) dar geriau, kad be jokio pridėtinio cukraus. :))
Atsakyti
Asta
Atsakyti
Laura
Atsakyti