Autorius apie receptą
Šis nekeptas kreminės varškės arba rikotos sūrio tortas su persikais yra vasariškas, gaivus ir lengvo skonio. Cukraus gamindama naudojau nedaug, nes sausainiai ir persikai iš savęs buvo saldūs. Jei gaminsite šį tortą, būtinai gamindami paragaukite įdaro, nes gali būti, kad kai kuriems gali pasirodyti per mažai cukraus.
Aš šį kartą gamindama naudojau rikotos sūrį, bet kaip jau minėjau, jį drąsiai galite pakeisti kremine varške.
Tortas ganėtinai greitai stingo, tad aš jį fotografavau gal po poros valandų. Neturėjau kantrybės išlaukti iki kitos dienos.
Želatina: skaitome ant pakelio parašytą instrukciją. Aš naudojau tokią, ant kurios parašyta 20 gramų 1 litrui vandens.
Atsiliepimai