Braziliška duonelė su sūriu

2018-03-20 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Braziliška duonelė su sūriu

Ingredientai

    • kiaušiniai: 1
    • alyvuogių aliejus: 80 mililitrų
    • pienas: 120 mililitrų
    • miltai: 170 gramų
    • kepimo milteliai: 1 šaukštelio
    • mocarelos sūris: 50 gramų
    • kietas fermentinis sūris: 50 gramų
    • druska: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių keksiukų formeles gausiai ištepame su sviestu.
  2. 2. Tuomet į dubenį sudedame sutarkuotą mocarelos sūrį bei fermentinį sūrį, įmušame kiaušinį, supilame aliejų, pieną, beriame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska. Viską ištriname su virtuviniu kombainu.
  3. 3. Tada pilame tešlą į keksiukų formeles (iki pusės). Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Atsargiai išimame iš formelių bei skanaujame, kol šiltos.

Atsakinėjama į Komentarą

Naminiai sušiai - sushi | Receptas
(14)
Orkaitėje kepti karamelizuoti burokėliai pagal Beatą
(1)
Kibinai su mėsa
(12)
Baklažanų lazanija su varške
(1)