Paskutiniu metu mano šeima labai pamėgo burgerius - mėsainius. Gyvenimo ratas sukasi ir apsisuka - prisimenu, kad prieš kelis metus sėdėjome šeštadienį prie šeimos pietų stalo ir filosofavome "kaip žmonės tuos burgerius valgo?". Tuo metu mes pripažinome tik
kepsnius ir
šašlykus. Ir štai vieną dieną, kai jau viskas pabodo, mes išbandėme burgerius. Dabar nekyla klausimų, kaip juos galima valgyti - juos galima valgyti be galo skaniai.
Burgeriams labiausiai tinka brioche bulkutės (bandelės). Jos labai minkštos, švelnios ir šiek tiek salstelėjusios. Kartas nuo karto vis išbandau naują brioche receptą. Šis, pagal R. Bertinetą, yra paprastas ir ganėtinai lengvai pagaminamas. Mūsų šeimai patiko, todėl rekomenduoju išbandyti ir jums.
Jurga
Atsakyti