Autorius apie receptą
Ši gaivi burokėlių ir granatų sėklų salotos – spalvingas ir maistingas derinys, kuriame susijungia burokėlių žemės tonai ir granatų gaivus saldumas. Švelniai pagardintos druska, alyvuogių aliejumi ir sėklomis, salotos tampa subalansuotu skonio ir tekstūros deriniu. Tai lengvas ir maistingas užkandis, puikiai tinkantis tiek kaip
garnyras, tiek kaip lengvas patiekalas.
Redaktorės Vaidos komentaras - paprastas, greitai paruošiamas receptas. Jeigu namuose jau yra keptų burokėlių, užtruksite vos 5 min pagaminti.
Norite salotas papildyti kažkuo? Tam puikiai tiktų fetos arba ožkų pieno sūriai, įvairūs smulkiai kapoti riešutai (ypač gardu su graikiniais riešutais ar pistacijomis). Jeigu į salotas įmaišysite avinžirnių arba lęšiu, pagaminsite puikų ir sotų pietų ar vakarienės patiekalą.
Atsiliepimai