Tokias vištienos salotas galite valgyti tiek šiltas, tiek jau atvėsusias. Jei pašildysite vištienos krūtinėlę, salotos bus tarsi
garnyras. Patiekalas tiks ir pietums, ir vakarienei, ir nešimuisi į darbą, dienos pietums.
Esu tokias salotas gaminusi be vištienos, o su tortilijų traškučiais. Iš tiesų buvo skanu, bet man šis variantas daug sotesnis. Todėl vištienos krūtinėlė čia labai tinka.
Svarbu, kad vištienos krūtinėlė iškepusi būtų minkšta bei sultinga. Tą padaryti itin paprasta. Kepame orkaitėje, o kai iškepa, išimame iš orkaitės ir palaikome uždengtą kepimo indą maždaug 5 minutes. Tuomet ją supjaustome.
Šį kartą gamindama nenaudojau tradicinių meksikietiško maisto ingredientų - raudonųjų svogūnų bei kalendrų. Pirmųjų tiesiog neturėjau, o antrųjų su vyru nesame didžiuliai fanai, tad visai nepasigedome, bet jei Jūs mėgstate, tai galite įdėti.