Česnakinės blauzdelės karšto oro gruzdintuvėje - šis vištienos patiekalas pasižymi nuostabiu skonių deriniu ir patrauklia išvaizda. Blauzdelių paruošimas „drugelio sparnų“ forma leidžia marinatui tolygiai įsigerti ir užtikrina greitesnį bei vienodą kepimą.
Marinatas, sudarytas iš alyvuogių aliejaus, rūkytos paprikos, česnakų granulių, čiobrelių ir čili pipiro, suteikia vištienai intensyvų aromatą ir subtilų aštrumą. Kepimo metu mėsa tampa sultinga, o medaus ir pomidorų padažo glajus sukuria kvapnią karamelizuotą plutelę. Baigiant patiekalą, sezamų sėklos ne tik papildo skonį, bet ir suteikia lengvo traškumo.
Patiekite su šviežiomis salotomis, keptomis daržovėmis, bulvių koše ar kitais mėgstamais garnyrais.