Toks chačiapuri užkandis itin tinka su sultiniu, prie šalto alaus bokalo arba šiaip perkąsti. Taip pat lengvai galite pasiimti į įvairias iškylas ar gamtą.
1. Pirmiausia įdarui visus ingredientus gerai sumaišykite.
2. Tuomet tešlą kočiokite maždaug 2-3 milimetrų storio, pjaustykite kvadratėliais, maždaug 9x9 centimetrų, dėkite po šaukštelį įdaro bei gerai užspauskite.
3. Tada dėkite į kepimo indą, išklotą su kepimo popieriumi, patepkite plaktu kiaušiniu, pabarstykite žolelėmis arba sezamo sėklomis, pradurkite mediniu pagaliuku ir "šaukite" į orkaitę, įkaitintą iki 200 laispnių temperatūros. Kepkite kol gražiai parunda. Skanaukite!
Sigita
Atsakyti
Aldona
Erika
Atsakyti
Irena
Atsakyti