Jeigu namuose dar niekada nekepėte kibinų, privalote išmėginti šį receptą su kiauliena. Šių kibinų tešla gaunasi labai, tirpstanti burnoje, o įdaro - ganėtinai gausiai. Vietoje kiaulienos galite rinktis ir kitą mėgstamą mėsą, viskas pavyks taip pat gerai. Esu gaminusi ir su
aviena, viskas gavosi labai gerai, tik jos daug sunkiau nusipirkti nei kiaulienos ar jautienos. Tai kai noriu greičiau pagaminti pasirenku, kažkurią iš šių mėsų arba renkuosi vištieną, nes jos beveik visada turiu šaldytuve.
Mano vyrui nieko nėra skaniau nei Trakus primenantis kibinas su šaltu alaus bokalu (aišku, renkasi tik nealkoholinį, kad Veryga nepyktų). Kai klausiu kokių nori užkandžių prie krepšinio ar futbolo rungtynių, jis laimingas šypsosi ir sako tu žinai, kuris kibinų receptas mano mėgstamiausias - ir aš jau suprantu, kad jis svajoja apie būtent šitaip pagamintus kibinus, bėkite gaminti ir Jūs.
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 15 kibinų.
Aistė
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Rasa
Atsakyti
Birute
Atsakyti
Zosė
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Asta
Atsakyti
Marija
Lija
Julita
Atsakyti
As
Atsakyti
Maty
Atsakyti
abc
Jurgita
Grietinė
Ramune
Vaiva
Atsakyti
greta
Atsakyti
Laura
Atsakyti
.
Atsakyti
Ups
Atsakyti
Laura
Irena
Atsakyti
Danute
Atsakyti
Vilma
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Rb
Atsakyti
WorldRecipes.eu komanda
Saulius
Mi
Jovita
Atsakyti
Birute Sorokolit
Atsakyti
rima
Atsakyti
Arūnas
Atsakyti
Miglė
Atsakyti
Marta
Atsakyti
R
Atsakyti
Vaida
Atsakyti
Nijole Kosub
Atsakyti