1. Iš pradžių mėsytę supjaustykite nedideliais gabaliukais bei kelias minutes apkepkite ant stiprios ugnies. Tada sumažinkite ugnį, sudėkite supjaustytą svogūną ir paprikas bei apkepkite. Raudonąsias pupeles perskalaukite po šaltu vandeniu, sudėkite į troškinį, dėkite smulkiai sukapotą česnaką, prieskonius bei dar šiek tiek pakepinkite.
2. Po to sudėkite konservuotus pomidorus kartu su sultimis, įpilkite čili padažą bei dar patroškinkite uždengusios dangčiu. Patiekti galite, jeigu norisi, apibarsčiusios su fermentiniu sūriu. Skanaukite!
3. Pastebėjimas: Tokiems troškiniams gaminti itin tinka aukšta keptuvė su storu dugnu.
4. Rekomendacija: Daugiau troškinių receptų rasite: Troškiniai.
Atsakinėjama į Komentarą