Daržovių ir vištienos troškinys

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną supjaustykite maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais (galite ir kiek didesniais) bei apskrudinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Atidėkite į šoną.
  2. 2. Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, morkas ir salierą bei kepinkite maišydamos, kol daržovės suminkštės.
  3. 3. Tada į troškinimui skirtą indą sudėkite kepintą vištieną, kepintas daržoves, susmulkintas bulves, maltą papriką, džiovintą čiobrelį, vorčesterio padažą, pomidorų padažą, pagardinkite pagal savo skonį druska ir pipirais, užpilkite sultiniu, uždenkite ir dėkite į orkaitę. Įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje kepkite maždaug 60 minučių. Likus iki troškinimo pabaigos kažkur 20 minučių suberkite konservuotus avinžirnius. Dėkite atgal į orkaitę bei baikite troškinti.
  4. 4. Patiekiant, jeigu norisi, galima apibarstyti susmulkintais žalumynais. Skanaus!

Atsiliepimai

Užkandinis vištienos pyragas
(10)
Asian loaded fries - keptos bulvytės su traškia vištiena ir tofu
(1)
Lipnūs vištienos petukai
(3)
Vištienos maltinukai su salieru ir morkomis
(22)