Azijietiški prieskoniai iškeptai vištienai suteiks nuostabų skonį, o sviestas - traškią odelę bei sultingą mėsą. Tikrai labai patiko toks vištienos paruošimo būdas, ne tik man, bet ir visai šeimai.
1. Pradžioje kambario temperatūros sviestą ganėtinai gerai sumaišome su Azijos prieskoniais, žiupsneliu druskos bei juodaisiais maltais pipirais. Sviesto mišinį padaliname į 6 lygius gabaliukus.
2. Tuomet vištienos kumpelius nusausiname virtuviniu popieriniu rankšluoščiu.
3. Tada po kumpelio oda pakišame sviesto gabaliuką bei atsargiai paskirstome. Paliekame pastovėti maždaug 15-20 minučių.
4. Sudedame į kepimo skardą bei kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių. Nepamirškite kepant, vieną ar du kartus aplaistyti ištirpusiu sviestu.
5. Galiausiai patiekiame su savo mėgiamu garnyru. Skanaus!