Turėjau iš kelionės parsivežusi mišinį traškios žuvies arba vištienos kepimui ir nusprendžiau pamėginti lietuvių šitaip pamėgtą kinišką "Gua bao" vištieną pasigaminti savo virtuvėje. Na ir ką, gaila kad tik vieną tokį pakelį parsivežiau ir pirkti Lietuvoje kol kas dar neradau, nes labai skaniai gavosi. Beje, šitaip gaminau tik pusę vištienos gabaliukų. Kitą pusę palyginimui pagaminau pagal Beatos receptą su paprasčiausiu lietuvišku krakmolu - vištiena iškepė tikrai labai traški, man gal net per traški, per kieta ta krakmolo pluta pasirodė. Bet štai padažas fantastiškas, ir jame ilgiau vištienos gabaliukai "pamirkę" suminkštėtų. Tikrai labai skanu, rekomenduoju, tik va minusas - laiko prasme tas gruzdinimas kažkaip ilgai užtrunka...
Atsakinėjama į Komentarą