Paprastai ir be jokių įmantrybių, nes lengvi ir paprasti desertai – yra mėgstamiausi mano ir mano šeimos. Taip, kaip ir ši nuostabi desertinė varškė. Siūlau išbandyti.
1. Pirmiausiai želė užpilkite karštu vandeniu. Gerai išmaišykite, kad ištirptų visi milteliai ir palikite stingti.
2. Pagal kiekį užtenka ir vieno skonio želė, bet man gražiau, kai varškėje būna skirtingų spalvų gabaliukai. Tad aš ruošiu 3 – 4 skirtingų skonių želė.
3. Sustingusią želę supjaustykite nedideliais kubeliais ir desertui gaminti naudokite apie 3 saujas skirtingų želė gabaliukų, likusią želė vaikai mielai suvalgo.
4. Želatiną užpilkite pienu ir palikite brinkti.
5. Grietinėlę išplakite iki standžių putų.
6. Varškę ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. Įmaišykite grietinėlę. Atsargiai išmaišykite.
7. Suberkite želės gabalėlius.
8. Garų vonelėje ištirpinkite želatiną. Silpna srovele supilkite į varškės masę. Greitai išmaišykite ir pilkite į norimą formą.
9. Dėkite stingti į šaldytuvą bent kelioms valandoms.
10. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.