Sūrio pyragas keksiukų formelėse - kai valgai gero po truputį. Tokia mintis kilo bežiūrint į šiuos mini kreminio sūrio pyragėlius. Po ganėtinai ilgo laiko, jie yra pirmasis tikras desertas!
Tokius mini cheesecake’us galite gaminti ir su įprastu cukrumi arba saldikliu. Aš pati šį kartą gaminau su stevijos ir eritritolio saldikliu. Tad saldumo kiekį reguliuotis pagal save. Recepte nurodyti kiekiai pagal įprasto cukraus saldumą.
Pagrindą dariau ne iš sausainių, o iš avižų miltų.
Keletas idėjų: uogas galite naudoti ir kitokias arba išvis jų nenaudoti. Ar tik papuošti šviežiomis. Ant iškepusių pyragėlių viršaus galite užpurkšti plaktos grietinėlės
Kiti patarimai:
- Visi ingredientai turėtų būti kambario temperatūros.
- Tik išėmus iš orkaitės pyragėliai bus labai minkšti, bet paskui jie sukietės.
- Įdarą plakti rekomenduoju su šluotele arba mentele.
- Pyragėlius laikome šaldytuve.
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 12 pyragėlių.
Atsakinėjama į Komentarą