Dešrelių ir pupelių sriuba su smulkiais makaronais

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Dešrelių ir pupelių sriuba su smulkiais makaronais

Ingredientai

    • alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
    • svogūnai: 1 (didelio)
    • karštai rūkytos medžiotojų dešrelės: 5
    • vyšniniai pomidorai savo sultyse: 1 skardinės (400 gramų)
    • tamsiosios pupelės: 1 skardinės: (400 gramų)
    • smulkūs kiaušinių makaronai: 1 saujelės
    • vištienos sultinys: 750 mililitrų (arba jautienos sultinys)
    • druska
    • pipirai
    • džiovintų žolelių mišinys: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje puode įkaitiname aliejų. Svogūną supjaustome smulkiai, dešreles – stambiai. Sudedame į puodą, apkepiname, kol parus.
  2. 2. Tuomet supilame konservuotus pomidorus bei sultinį. Užverdame, sumažiname ugnį bei verdame maždaug 20 minučių uždengusios dangčiu.
  3. 3. Tada sudedame pupeles, įberiame saujelę makaronų. Verdame dar maždaug 10 minučių arba tol, kol makaronai išvirs. Sriubą pagardiname druska bei pipirais. Skanaujame!
Borsch - ukrainietiški barščiai
(4)
Kreminė voveraičių sriuba
(5)
Grybų ir perlinių kruopų sriuba
(4)
Daržovių sriuba su kokoso pienu
(1)