Autorius apie receptą
Šį kartą atidėsime į šoną pyragus su dvigubais kremo sluoksniais ir įvairiausiais šokolado glaistais, lai palaukia kitų kartą. Dabar pasigaminsime paprastą ir drėgną varškės keksą su obuoliais, kuris nors ir paprastas, bet gaunasi itin tobulas.
Varškės ir obuolių duetas yra mano pats mylimiausias, jie idealiai sudera įvairiuose kepiniuose. Toks keksas pagal šį receptą gausis kvapnus, minkštas, drėgnas ir itin skanus. Nenoriu rašyti daug ir liaupsinti, vis tiek nepatikėsite, kad jis tobulas. Todėl rekomenduoju išsikepti ir patiems įsitikinti, kad aš nei vieno žodelio nemeluoju.
Ar dar yra tokių žmonių, kurie labiau mėgsta labiau pyragus kepti, nei juos valgyti? Aš visada iškepusi paragauju tik gabaliuką, kad žinočiau rezultatą, o visą kitą dalį suvalgo mano šeima. :) Bet su šiuo keksu taip nenutiko, iš pradžių vienas gabaliukas, tada dar vienas ir žiūriu jau kitiems liko tik po mažą gabaliuką. Teks ir man eiti kepti antro. :)
Atsiliepimai