Faršo kepsnys, užkeptas sūriu ir marinuotais agurkais

2018-02-13 Autorius Viktorija - Viktorijos virtuvė

Faršo kepsnys, užkeptas sūriu ir marinuotais agurkais
Ar ir Jums yra nutikę taip, kad šaldytuve turite kiaulienos faršo, bet tiesiog nebežinote ką iš jo pagaminus? Šį karta parodysiu Jums nuostabaus skonio naminio kepsnio receptą su sūriu, marinuotais agurkais ir majonezu. Toks kepsnys gaunasi labai sultingas ir itin skanus. Patiekalas labai sotus, o ingredientai visai paprasti, tad jis patiks ir mėgstantiems pataupyti, nes nereikės bėgti į parduotuvę ieškoti kažkokių specifinių ingredientų. 

Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 700 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • džiūvėsėliai: 2 valgomųjų šaukštų
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto (+ 2 šaukštų)
    • garstyčios: 1 valgomojo šaukšto (+ 1 arbatinio šaukštelio)
    • druska
    • pipirai
    • marinuoti agurkai: 5
    • sūris: ~100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaulienos faršą, kiaušinius, džiūvėsėlius, majonezą, garstyčias ir prieskonius sumaišome.
  2. 2. Iš gautos masės formuojame kepsniukus kepimo skardoje išklotoje kepimo popieriumi.
  3. 3. Agurkus smulkiai supjaustome kubeliais, sūrį sutarkuojame.
  4. 4. Dubenyje sumaišome agurkus, sūrį, garstyčias ir majonezą.
  5. 5. Gautą masę paskirstome ant kepsniukų.
  6. 6. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių, kol gražiai apskrus ir faršas iškeps.
  7. 7. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!

Egle

Kaip suprast + 2 saukstai majonezo ir t.t.
Atsakyti

I

Aš manau 1š į faršą 2š su sūriu

RitA

Kur+ dėti prie sūrio ir agurkų.
Atsakyti

One

+2 majonezo eina i garnyra- morkos ir zirneliai irgi su majonezu...
Charčio sriuba su kiaulienos faršu ir pupelėmis
(5)