Įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais

2019-10-03 Autorius oSkanu.lt

Įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais
Įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais – tai puikaus skonio patiekalas, kuriame tradiciniai kotletai praturtinami gardžiu įdaru. Sultingi mėsos kotletai, įdaryti švelniai apkeptais svogūnais ir morkomis, tirpstančiu sūriu, sukuria puikaus skonio pietų ar vakarienės patiekalą. 
Šie kotletai puikiai dera su šviežiomis daržovėmis, bulvių koše ar mėgstamu padažu. Įdaryti kotletai ne tik pasotins, bet ir nustebins savo tekstūrų ir skonių deriniu, kuris patiks tiek mažiesiems, tiek suaugusiems.

Autorės komentaras - galiu užtikrinti, kad įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais, patiekti su raugintais kopūstais - idealus pasirinkimas išalkusiai šeimai.

Daugiau idėjų kokių kotletų iškepti galite rasti čia.
Daugiau receptų pietų idėjoms galite rasti čia

Ingredientai

    • Mėgstamas faršas: 1 kg
    • Morkos: 2 vnt.
    • Svogūnai: 1 vnt.
    • Tarkuotas sūris
    • Kiaušiniai: 1 vnt.
    • Druska
    • Mėgstami prieskoniai
    • Miltai (paniravimui)
    • Rauginti kopūstai: patiekimui (jeigu norisi)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į pasirinktą faršą įmušame kiaušinį, įdedame mėgiamų prieskonių.
  2. 2. Įdarui naudojame sutarkuotas morkas, svogūną bei sutarkuotą sūrį.
  3. 3. Morkas ir svogūną apkepame keptuvėje, kol suminkštės. Pabarstome prieskoniais.
  4. 4. Suformuojame norimo dydžio kotletus su pasiruoštu įdaru ir užberdamos tarkuoto sūrio.
  5. 5. Apkepame kotletus keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus.
  6. 6. Kai jau kotletai apkepa, dedame į kaitintą orkaitę ir kepame maždaug 15-20 minučių.
  7. 7. Garnyrui rekomenduoju raugintus kopūstus su morkomis, aliejumi ir svogūnais, taip pat keptas bulves.

Egle Klovaite

Bandėm šiandien, labai skanūs😊😊😊
Atsakyti

Vilda

Sveiki :) Ačiū už receptą. Bandau kepti dabar. Tik nėra pilnai pateikta eiga. Aš kai nelabai moku gaminti :D man nėra aišku kokia temperatūrą nustatyti orkaitėje. Bandau kepti ant 160 laipsnių, tikiuosi neišdžius kotletukai.
Atsakyti

undefined

Jeigu turi brendžio, tai nesudžius

Laura

Paskaitykit kur juos tiksliai reik kept. Rašo keptuvei kol apskrus iš abiejų pusių.

Birutė

Pagaminau iš kalakuto šlaunelės ir jautienos maišytos maltos mėsos su tuo įdaru! 👍 Skanu 😋
Atsakyti

Rolanda

Kiaušinio taip ir neįdėjo
Atsakyti

Vita

O tai ką į faršą įmušė,ar ne kiayšinį?

As

Aš įdėjau sūdyto pjaustyto agurkėlio. Skaniai gavosi.
Atsakyti

Daiva

Super, pabandysim, ačiū
Atsakyti

Irena

Super, bandysiu. Ačiū už receptą
Atsakyti

Ausra

Zrazai būna ir maltos mėsos, tik reikia keisti įdarą, o jų galima prigalvoti visokiausiu😀
Atsakyti

Aldona

taip patiko, kad jau tikriausiai visoms draugėms nusiunčiau receptą. Nu labai Jums ačiū už jį!
Atsakyti

Rita

Ačiū, būtinai išbandysiu 😋
Atsakyti

Emilija Ustinoviene

bandysime, tikiuosi bus skanu
Atsakyti

Janina

Dėkoju... Bandysiu kepti...
Atsakyti
Įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais

Laima Staneikaite-Kreivaitiene

super
Atsakyti

Rasa

Kokią mėsą malat faršui???
Atsakyti

V

Parašyta kad kiauliena

Ilka

Seniau, vadinosi zrazai ir kiek tik formą keitėsi ,nieko naujo .
Atsakyti

as

zrazais vadiname kai įvyniojame į muštą nugarine o ne i faršą, bent jau pas mus taip yra .

Marija

Super skanus!!!vyras vis praso ir praso pagaminti! Aciu!
Atsakyti

Eva

Rimuko kotletai skanūs! Aš į faršą tarkuoju žalią bulvę. Visada sultingi būna.
Atsakyti

Danutė

Aš taip pat mėgstu įtarkuoti bulvę,tik 1 kg faršo mušu 2 kiaušinius.Labai skaniai gaunasi.

Drasutis ramanauskas

Įdarui dar pridedu virta kiaušinį ir česnakų.
Atsakyti

Rasa Guobyte Razumiene

dėkui, bandysim :)
Atsakyti

Sigita

Ačiū, puikus receptas, ką tik išbandėm! Kartosim būtinai, tuo labiau, kad nesam su vyru labai patyrę virėjai, tai daug patys neeksperimentuojam.
Atsakyti

Vida

Seniai jau taip gaminu, tik sūrio nededu. Labai skanu. Vadinu zrazais.
Atsakyti

Taijo

Parašyta miltai paniravimui. Paniruojama įvairiai, pavyzdžiui džiūvėsėliuose. Bet gaminimo eigoj neparašyta kad kotletus prieš kepimą dar apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose. Nesuprantu, ar girti rašo, kad bet kaip rašo, ant durniaus.
Atsakyti

Eugenija

Čia juk zrazai, nieko naujo, nuo senų laikų juos gaminu.
Atsakyti
Sultingi paukštienos kotletai
(1)
Šviežių kopūstų kotletai su manais
(122)
Kitokie - Tinginio Kijevo kotletai su varške ir žolelėmis
(10)