Gaunasi nuostabaus skonio kotletai, o jų privalumas, kad jų neįmanoma perkepti.
Ingredientai
kalmarai: 3
svogūnai: 1 (mažo)
česnakas: 2 skiltelių
druska
pipirai
kiaušiniai: 1
malti džiūvėsėliai: kelių šaukštų (arba miltai)
džiovintos petražolės
aliejus (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių virtuviniu trintuvu sutriname kalmarus, svogūną bei česnakus. Tada į masę įmušame kiaušinį, sudedame prieskonius bei išmaišome. Suberiame maltus džiuvėsėlius bei dar kartelį gerai išmaišome.
2. Tuomet iš gautos masės formuojame nedidelius kepsnelius bei kepame keptuvėje su aliejumi.
3. Iškepusius patiekiame su šviežiomis daržovėmis. Skanaujame!
Akvilė
Atsakyti