Autorius apie receptą
Man pačiai yra tikras šių metų atradimas į salotas dėti ir įvairias uogas. Nes visišikai įsitikinau, kad uogos labai tinka ne tik įvairiems desertams ruošti. Salotoms itin tinka, tas uogų gaivumas ir malonus rūgštumas. Šias salotas gaminau su braškėmis, kai buvo jų sezonas vasarą. Dabar salotas jau ruošiu su avietėmis.
Avietėms į draugystę pagardinant salotas naudoju "Druskos namai" ilguosius raudonus pipirus ir "Khoisan" perlinę druską. Kodėl renkuosi būtent juos? Nes labau noriu, kad mano pagamintos salotos būtų ypatingos. Džiaugiuosi, kad turiu galimybę gaminti su tokiais retais pipirais, kaip ilgieji raudonieji pipirai. O druska pasižymi savo neeiline struktūra, sukurdama tikrą perlą.
Atsiliepimai