Marinuotos kopūstų salotos su burokėlius (greitam vartojimui) – tai lengvai pagaminamas gaivus užkandis, kuris savo ryškiu skoniu papildys daugelį patiekalų. Šviežios, traškios daržovės, morkos, kopūstai ir burokėliai, įgauna nuostabų balansą tarp saldumo ir rūgštumo, o aromatingas marinatas su česnakais, pipirais bei lauro lapais suteikia joms išskirtinį skonį.
Tinkamai paruoštos ir laikomos šaldytuve, daržovės išlieka šviežios apie mėnesį, o jų skonis tik intensyvėja su laiku.
Autorės komentaras - tokias salotas gaminu rudenį, tada jų labiausiai norisi. Valgykite kaip garnyrą prie įvairios keptos mėsos, šviežios žuvies, sukite į tortilijas ar naudokite kaip burgerių įdaro sluoksnį. Jeigu norite kiek riebiau, prieš valgant įmaišykite šaukštą kitą majonezo.