Autorius apie receptą
Tai tikrai pats geriausias armėnų mėsos marinato receptas! Vienas ganėtinai senas armėnas pasidalino šiuo receptu su manimi, kuris tikrai patiks ir visiems jį išbandžiusiems lietuviams. Apskritai, šis marinavimo būdas yra ganėtinai įdomus keliais aspektais: juo mėsa ganėtinai greitai susimarinuoja (tik 40 minučių), marinate tris dienas be laikymo šaldytuvo mėsai viskas bus gerai (svarbiausia yra nelaikyti ant saulės spindulių), ir labai greitai iškepa – pusantro ar du kartus greičiau nei įprastai.
Šiam marinatui nereiks nei acto, nei
majonezo, nei vyno. Tik įprasto nerafinuoto saulėgrąžų aliejus.
Atsiliepimai
Edita
Atsakyti
Gurmanas
Atsakyti
Vaidas
Neriokas
Atsakyti
Virgis
Atsakyti
Elvis
Atsakyti
Eva
Atsakyti